Sağ Salim 2 Sil Baştan İzle..>. , , , ,

Filmin Konusu: Salim macerasına kaldığı yerden devam ediyor. Başı beladan kurtulmayan kahramanımız yine oldukça talihsiz bir şekilde bütün olayların içinde.
Oyuncular: Metin Yıldız, Hüseyin Avni Danyal, Murat Akkoyunlu, Nazlı Tosunoğlu, Ezgi Asaroğlu
Yönetmen: Ersoy Güler
Yapım: 2013 - Türkiye
IMDB:  6.2/10









Etiketler: Sağ Salim 2 Sil Baştan izle, Sağ Salim 2 Sil Baştan tek part vk izle, Sağ Salim 2 Sil Baştan tek parça hd vk player donmadan online izle, Sağ Salim 2 Sil Baştan sinema çekimi tam izle, sağ salim 2 indirmeden full seyret, Sağ Salim 2 Sil Baştan 2013 izle


İsim

E-Posta*
Filmin Adı (Veya link atmanız yeterli)


 
Copyright © 2013 Online Film İzle | Pro Temalar
Sitemiz 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, Hukuksal bölümünden ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuksal olarak incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde, ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. (If there's a content which disturbs you and whose rights belong to you, please contact with us. We will remove it within 3 days.)